FALAFEL & HUMMUS RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 248 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Falafel & Hummus Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

8 okt 2023 om 14:55 Part of the food order never arrived
27 okt 2022 om 18:14 ممتاز ونضيف
21 sep 2022 om 10:14 Zoals altijd weer erg lekker en voordelig. Mijn favoriete plek voor deze keuken. De fattah's zijn een grote aanrader! Bezorging kan soms even duren, mijn ervaring is beter wanneer ik direct via WhatsApp bij het restaurant bestel. Deze keer op tijd.
19 sep 2022 om 18:23 Eten was niet lekker, erg waterig. Het eten was ook mager weinig. Minder dan ik had gedacht. Je kon voor elke plaat de bodem van het bakje zien. Bakjes waren dus niet volledig gevuld. 4,50 voor tabouleh maar je krijgt een mini bak met 80% koriander..
22 aug 2022 om 14:04 Great food, and great delivery!
23 jul 2022 om 20:19 De bezorging wordt uitbesteed aan Thuisbezorgd.nl. Elke keer krijg ik mn bestelling na 60 minuten bezorgd. Waarschijnlijk wordt er gewacht totdat een vd bezorgers die in de buurt is mijn bestelling komt ophalen. Niet fijn. Het eten is altijd lekker.
21 jul 2022 om 19:08 Vergeleken met een tijdje terug zijn ze heel gierig geworden (broodjes zijn een stuk kleiner en 2 porties patat kon 1 bakje niet eens vullen toen we het bij elkaar gooiden). Degenen die hiervan hebben gegeten zijn ziek geworden. Nooit meer…
22 jun 2022 om 8:00 Food are delicious and fresh but the dilevery took a while