FALAFEL & HUMMUS RESTAURANT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 235 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Falafel & Hummus Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

21 sep 2022 om 10:14 Zoals altijd weer erg lekker en voordelig. Mijn favoriete plek voor deze keuken. De fattah's zijn een grote aanrader! Bezorging kan soms even duren, mijn ervaring is beter wanneer ik direct via WhatsApp bij het restaurant bestel. Deze keer op tijd.
19 sep 2022 om 18:23 Eten was niet lekker, erg waterig. Het eten was ook mager weinig. Minder dan ik had gedacht. Je kon voor elke plaat de bodem van het bakje zien. Bakjes waren dus niet volledig gevuld. 4,50 voor tabouleh maar je krijgt een mini bak met 80% koriander..
22 aug 2022 om 14:04 Great food, and great delivery!
23 jul 2022 om 20:19 De bezorging wordt uitbesteed aan Thuisbezorgd.nl. Elke keer krijg ik mn bestelling na 60 minuten bezorgd. Waarschijnlijk wordt er gewacht totdat een vd bezorgers die in de buurt is mijn bestelling komt ophalen. Niet fijn. Het eten is altijd lekker.
21 jul 2022 om 19:08 Vergeleken met een tijdje terug zijn ze heel gierig geworden (broodjes zijn een stuk kleiner en 2 porties patat kon 1 bakje niet eens vullen toen we het bij elkaar gooiden). Degenen die hiervan hebben gegeten zijn ziek geworden. Nooit meer…
22 jun 2022 om 8:00 Food are delicious and fresh but the dilevery took a while
3 jun 2022 om 14:00 Food is great and fresh! Just a bummer from the service of thuisbezorgd, not enough staff for deliveries so the order took over 2 hours, not the restaurants fault because they were available. Order directly from Falafel & Hummus for better service.
9 apr 2022 om 16:28 2! Uur moeten wachen. Onaccetabel!
27 mrt 2022 om 19:14 Great food, great value for money.
16 feb 2022 om 1:30 Bezorgtijd was meet dan 90 minuten. Ik belde het restaurant na 1,5 uur voor navraag. Onvriendelijk werd gezegd dat dat niet hun probleem was. Het zou aan Thuisbezorgd liggen. Onprettig contact. Eten snaakte vervolgens matig. Geen aanrader.
14 feb 2022 om 20:13 Food was excellent as always, delivery extremely slow.
10 feb 2022 om 6:37 This literally is a vegan's best option. The food is so yummy that you don't want to share it with anyone! I have only 1 remark for the owner, hopefully in the future it comes in more sustainable form (not aluminim/styrofoam but paper containers)